2019 m. rugpjūčio 6 d., antradienis

Nes gyvenimas vyksta dabar 💙


   Susitikę kalbamės apie tai, kas naujo įvyko mūsų gyvenimuose. Ruošiuosi susitikimui ir aš. Galvojau, kokiomis naujienomis pasidalinsiu. Namai, šeima, darbai - viskas po senovei, lyg ir nėra ką čia pasakot 😏:)
     Bet ne, turiu naujieną, kuria noriu pasidalint tiek su draugais, kuriuos susitiksiu, tiek ir su visais, kurie mane išgirs. Aš atradau gyvenime naują džiaugsmą - keliones😍.  Vietoj asmeninės šventės susiplanavau savarankišką kelionę. Nuo tos dienos jau praėjo beveik trys metai. Per tą laiką susiorganizavau septynias keliones, aplankiau daugiau nei 10 šalių...Nei daug, nei mažai  kai nesi laimėjęs aukso puodo, nesi pakeitęs darbo pobūdžio ar įgijęs papildomų pajamų... Esi tik šiek tiek kitaip susidėliojęs prioritetus 😊. Visos šios kelionės teikė atgaivą sielai. Ir visai nesvarbu, jei neužtenka pinigų ar laiko egzotinei kelionei. Pigių skrydžių bendrovės siūlo tikrai nebrangių skrydžių į įvairiausias šalis. Reikia tik noro, šiek tiek pastangų ir vualia …. :)

              Kadangi manau ne viena tokia šiam pasauly esanti, sakau tiems neišdrįsusiems – rizikuokite, planuokite ir iškeliaukite 😎 😎😎.  
                           Nes gyvenimas vyksta dabar 😄😊😏!
                                                                                                                                               

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą